ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете две нощувки за двама със закуска, обяд и вечеря в хотел “Гранд Хотел Банско”

Спечелете две нощувки за двама със закуска, обяд и вечеря в хотел “Гранд Хотел Банско”
Официални правила на онлайн игра
1. Период: От 07.02.2020 г. до 12.02.2020 г. включително.
2.Организатор: „Ден и Нощ” ООД със седалище и адрес на управление: Горна Оряховица, ул. „Иван Момчилов“ № 5, наричано по-нататък Организатор.
3. Правила за участие:Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на „Ден и Нощ” ООД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.
4. Механизъм на играта: Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на Боровец – вафли и бисквити във Facebook https://www.facebook.com/Borovets.wafers.biscuits/. Участниците се регистрират за участие, като отбележат в коментар две свои приятелки, с които искат да прекарат празника. С регистрацията си, участниците приемат настоящите правила. За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условието на играта. Всеки участник може да се регистрира за участие само веднъж и да спечели само една награда.
5. Награди: 2 нощувки (14 и 15 февруари) за двама човека в “Гранд Хотел Банско” с включени закуска, обяд и вечеря и ползване на спа услуги.
6. Определяне на печелившите. Получаване на наградите.
Печелившия се определя с томбола на случаен принцип измежду всички, които са показали в коментар как споделят вафла Боровец със своя любим човек. Томболата ще бъде теглена на 12.02.2020 г., като печелившиият участник ще бъде обявен на страницата на Боровец – вафли и бисквити във Facebook на 12.02.2020 г. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви (1 брой), в случай че печелившият не предявижелание да получи наградата си в определения за това срок.

ЗА УЧАСТИЕ В ГИРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ