ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете луксозна кутия с бонбони

Спечелете луксозна кутия с бонбони

Играта продължава до 13 февруари 2020 г.

На 10 февруари 2020г. на Facebook страницата на Пощенска банка ще бъде публикувана игра „Довърши стиха”.
Всеки участник трябва да довърши стиха отвизията с негов оригинален текст като коментар под игровата публикация. Никакви други действия няма да бъдат считани за заявка за участие. Всеки, отговорил на това условие, ще може да участва за награда.
Зачитат се всички коментари, вписани в периода на играта – от публикуването ѝ на 10.02.2020 г. до 11:59PM на 12.02.2020 г., които отговарят на настоящите правила.
На 13 февруариспециализирано жури ще избере двата най-оригинални стиха, те ще бъдат публикувани като публикации във Facebook и потребителите ще имат възможността да гласуват за своя фаворит. На 14 февруари ще бъде изтеглен участника, отговарящ на условията за участие и събрал най-много гласове, който ще спечели награда.
Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност, са недопустими и съответните участници ще бъдат дисквалифицирани.
НАГРАДИ: 1 бр. луксозна кутия с бонбони
Имената на победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Пощенска банка на 14.02.2020 г. Победителите следва да се свържат с администратора на играта чрез лично съобщение към страницата на Пощенска банка в рамките на 3 работни дни от обявяването им. Ако обявените победители не се свържат с администратора на играта в посочения срок и по посочения начин, ще бъдат изтеглени обявени нови победители.
Наградата не може да се заменя за друга стока или паричната ѝ равностойност.
ТЕРИТОРИЯ
Играта се организира онлайн, наградата се изпраща с куриер и може да бъде получена само на територията на Република България.
СРОКОВЕ
Първият етап от играта стартира от момента на публикуването и на 10.02.2020 г. и завършва в 11:59 PM на 12.02.2020 г. Всички публикувани коментари след тази дата/час, няма да вземат участие в играта.
Вторият етап от играта – гласуването, стартира от момента на публикуването на двойките снимки на 13.02.2020г. и завършва на 14.02.2020г..
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Организатор на играта е „Юробанк България“ АД, ЕИК 000694749 (Пощенска банка). Играта е безплатна и не е обвързана с покупка на стоки или услуги, предоставяни от организатора или с харесване на страницата на организатора във Facebook или дадена друга страница.
Участието в играта е възможно за всеки, който има достъп до интернет и личен Facebook профил, с изключение на служители на Пощенска банка, на свързаните с нея дружества, и на организациите, свързани с проекта – Проксимити София, Digital ID, Графити ББДО, както и членове на техните семейства. Лицата, които нямат право да участват в играта, нямат право и да се възползват от предоставената награда.
Лице под 14 години, ако бъде обявено за победител, може да получи наградата само в присъствието на негов законен представител.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ