ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 14 двойни комплекти луксозни възглавници от Lucy Fashion

Спечелете 14 двойни комплекти луксозни възглавници от Lucy Fashion
Играта продължава от 3 до 14 февруари 2020г.
Право на участие имат лица над 18 години.
Свикнали сме да виждаме тоалетите на Lucy Fashion в елегантното всекидневие, на пищно парти в нощен клуб, по време на светско събитие, в офиса, споделяни и харесвани в социалните мрежи. А сега любимият моден бранд влиза в… спалнята, за да „облече“ сънищата. Бъди от първите, които ще усетят комфорта на луксозните, дизайнерски Lucy Fashion възглавнички и ще ги спечелят в романтичната игра за Свети Валентин! Как:
1. последвай профила на Lucy Fashion в Инстаграм @lucyfashionhouse и във Facebook @Lucy.bgOFFICIAL
2. сподели емотикон „сърце“ и напиши „участвам“
Очаквай вечерта на Свети Валентин, когато 14 от участниците ще спечелят двойка луксозни възглавници – за него и за нея. Кампанията стартира в първия понеделник на февруари (3 февруари) и ще ви подари страхотно изкушение в месеца на любовта.
В играта вече влязоха едни от най-популярните влюбени в България: забавните семейство Петканови, светските Боби Star Reporters и Християна Лоизу и актуалните София Маринкова и Драго Симеонов. Специален романтичен бонус поднася и Анелия, неотразима като никоя друга. Следете нашия профил в Instagram, за да видите посланията на звездите! Всички те очакват вашето сърце, споделено в романтичната игра на Lucy Fashion: Обичаме да ви обличаме!

Правила и Условия за участие

Всеки участник в играта трябва да последва официалния акаунт на LUCY Fashion в Инстаграм @lucyfashionhouse или Фейсбук Lucy.bgOFFICIAL и да коментира под поста на играта с емотикон сърце и думата „участвам“, за да заяви своето желание за участие в играта.
След заявено участие в играта от участник, LUCY приема, че този участник се е запознал и е приел правилата за участие, описани тук.
Победителите трябва да могат да докаже самоличността си. В случай, че по независещи от LUCY
причини, не можем да се свържем с победител до 3 работни дни или победителят не отговаря на условията посочени тук, ще бъде обявен нов победител на негово място и наградата ще бъде предоставена на него.
Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип – 7 участника от Instagram и 7 участника от Facebook.
Всеки участник има право да участва едновременно във Фейсбук и в Инстаграм, но ако бъде установено, че едно и също лице е избрано два пъти, н=то може да получи само една награда, а на негово място в една от социалните мрежи ще бъде избран друг участник.
Победителите ще бъдат съобщени след 17 часа на 14 февруари. Имената на победителите и/или техните акаунти ще бъдат обявени на страницата на LUCY в Instagram и във Facebook, както и тук, в нашия сайт.
Всеки победител ще получи награда двойка дизайнерски възглавнички LUCY.
Всички лични данни, които участниците предоставят във връзка с играта, ще бъдат използвани само и единствено за целите на играта. Достъп до предоставени лични данни във връзка с играта може да бъдат предоставени на рекламни партньори на LUCY във връзка с провеждането на играта и предоставяне на наградата (за повече информация моля вижте Политика на

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ