ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете музикална система и слушалки SONY, както и СПА уикенд за двама

Спечелете музикална система и слушалки SONY, както и СПА уикенд за двама

Играта продължава до 26 февруари 2020 г.

ТОМБОЛА „КУПИ ТЕЛЕВИЗОР SONY И УЧАСТВАЙ В ТОМБОЛА С НАГРАДИ ОТ ТЕХНОМАРКЕТ

ПРАВИЛА НА ТОМБОЛАТА

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ТОМБОЛАТА И ПРАВИЛА. ТОМБОЛАТА „КУПИ ТЕЛЕВИЗОР SONY И УЧАСТВАЙ В ТОМБОЛА С НАГРАДИ ОТ ТЕХНОМАРКЕТ” се организира и провежда от „Техномаркет България” ЕАД, ЕИК 200586330, гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №152 (Организаторът). Участниците в ТОМБОЛАТА са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу Правила на ТОМБОЛАТА. Правилата ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на ТОМБОЛАТА на Интернет адрес www.technomarket.bg. Организаторът на ТОМБОЛАТА си запазва правото да допълва или променя Правилата, като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване на Интернет адрес www.technomarket.bg

РАЗДЕЛ 2. ТЕРИТОРИЯ НА ТОМБОЛАТА. ТОМБОЛАТА се организира и провежда на територията на Република България и е валидна при регистрация за участие на промо страницата на сайта на Организатора (www.technomarket.bg/sonytv), при спазване на настоящите Правила.

РАЗДЕЛ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ТОМБОЛАТА. ТОМБОЛАТА се провежда за периода от 06.02.2020 г. до 26.02.2020 г., включително (Период на ТОМБОЛАТА). Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 28.02.2020 г., чрез специализиран софтуер, в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора и ще бъдат обявени на официалния сайт на Организатора и на Фейсбук страницата https://www.facebook.com/technomarket/.

РАЗДЕЛ 4. УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ. Участието в ТОМБОЛАТА е обвързвано със закупуване на телевизор с търговска марка SONY в Периода на Томболата, от предлаганите от Организатора в търговските му обекти и онлайн магазина.

РАЗДЕЛ 5. ПРАВО НА УЧАСТИЕ. В ТОМБОЛАТА имат право да участват всички дееспособни физически лица, навършили 18г., с местоживеене в Република България, които са предоставили изричното си писмено съгласие за участие, с изключение на служителите на Организатора, неговите Франчайз партньори и техните служители, членове на техните семейства (включително възходящи и низходящи до втора степен, съпрузи и роднини по съребрена линия до втора степен), както и лицата, взели участие в организацията и провеждането на томболата. („Участници”).

РАЗДЕЛ 6. МЕХАНИЗЪМ НА ТОМБОЛАТА. В периода на ТОМБОЛАТА, всеки потребител, закупил телевизор с търговска марка SONY от предлаганите в търговските обекти или онлайн магазина на Организатора, има възможност да участва в Томболата за спечелване на някоя от наградите, посочени в Раздел 6, като попълни формата за участие, достъпна на www.technomarket.bg/sonytv. За да участва в Томболата, Участникът следва да въведе личните си данни (име, фамилия, телефонен номер, e-mail), както и номерът на документ, визуализиран на касовия бон (обозначен на примерното изображение на касов бон) или фактурата за покупката и моделът на закупеният телевизор.

ВАЖНО! След успешно попълване на формата за участие, Участниците следва да запазят касовият бон, който да предоставят на Организатора, в случай, че са изтеглени за печеливши.

ВАЖНО! След попълване на формата и предоставяне на съответните съгласия, участникът не може да променя въведената от него информация, с оглед законосъобразния избор на печеливш. За да може да участва в ТОМБОЛАТА, всяко лице следва да е изпълнило изискванията за предоставяне на съгласие за обработване на лични данни. Ако лицето не предостави своето съгласие, Организаторът няма законово основание да го допусне до участие в ТОМБОЛАТА. Организаторът не носи отговорност за предоставени от потребителите неверни или непълни данни за контакт. Всеки участник, по всяко време, може да оттегли своето съгласие. В случай че участник оттегли своето съгласие в периода на провеждане на ТОМБОЛАТА, Организаторът е длъжен да преустанови използване на личните му данни, което ще доведе до отстраняване в по-нататъшно му участие.

На посочената в Раздел 3. дата, печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез специализиран софтуер в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора и ще бъдат обявени на официалния сайт на Организатора и на Фейсбук страницата https://www.facebook.com/technomarket/, в случай че предварително са предоставили изричното си съгласие за това. Ако след изтеглянето на печеливши се установи нарушение на настоящите Правила, водещо до отстраняване на Участник съгласно Раздел 9, ще бъде изтеглен следващ участник, печелещ съответната награда.

РАЗДЕЛ 7. НАГРАДИ. Всеки от изтеглените печеливши участници ще спечели една от следните награди, според реда на неговото изтегляне:

  1. Първият изтеглен печеливш участник ще спечели 1 (един) брой СЛУШАЛКИ марка SONY, модел MDR-XB650BT.
  2. Вторият изтеглен печеливш участник печели 1 (един) брой МУЗИКАЛНА СИСТЕМА марка SONY, модел MHC-V11.
  3. Третият изтеглен печеливш участник печели SPA УИКЕНД ЗА ДВАМА В HOT SPRINGS MEDICAL & SPA HOTEL (https://hotsprings-spa.com/bg/). Наградата включва 2 (две) нощувки за двама на избрани дати до края на 2020 г., с изключение на датите на национални празници. Пакетът включва настаняване в двойна стая, закуска и вечеря на блок маса, ползване на Спа център, външни и вътрешни минерални басейни, паркинг.

РАЗДЕЛ 8. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ. В срок от 2 работни дни от обявяването на печелившия участник, представител на Организатора се свързва с лицето на посочения при регистрация телефон или e-mail адрес, за да уговорят получаването на  наградата. Наградите се получават лично от изтегления и обявен участник в рамките на 3 работни дни след поканата за получаване на наградата в удобен магазин „Техномаркет“. За получаване на наградата, печелившият участник следва да удостовери своята самоличност с показване на документ и касовият бон, регистриран за участие в ТОМБОЛАТА.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ