ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни тениски Palette и четки за боядисване

Спечелете чудесни тениски Palette и четки за боядисване

езависимо дали търсите дълготрайно боядисване, надеждно покритие на побелелите коси или искате да изпробвате нов външен вид – „Palette“ предлага решение за постигане на желания резултат. Те разработват уникални и ефикасни формули, които да надхвърлят очакванията на клиентите. А сред богатият избор от цветове има подходящ нюанс за всеки вкус.

Сега с всяка покупка на 2 броя боя за коса „Palette“ получаваш подарък – четка за боядисване и се включваш в томбола за награда! А тя е наистина страхотна – дамска тениска с атрактивен, абстрактен дизайн. В края на кампанията ще изтеглим 5-ма късметлии, които ще получат по една тениска.

Правила на кампанията „От Palette с любов“
  • В кампанията участват поръчки с поне 2 продукта „Palette“, публикувани в списъка по-долу.
  • Към всяка поръчка с 2 броя боя за коса „Palette“ печелите моментна награда – четка за боядисване.
  • Един участник има право да участва в томболата за тениска с повече от една поръчка (покупка). Достатъчно е всяка от поръчките да отговаря на условията на кампанията. Това увеличава шанса да бъде изтеглен в томболата, но участникът ще получи само една награда, независимо от броя на неговите изтеглени печеливши поръчки.
  • Поръчки с отказани продукти не участват в надпреварата за подарък.
  • Период на кампанията от 01.02.2020 г. до 29.02.2020 г.
  • Имената на печелившите участници в Томболата ще се изтеглят до 2 (две) седмици от деня, в който кампанията е приключила.
  • Печелившите от тегленето ще бъдат обявени до 5 (пет) дни след деня, в който томболата е изтеглена, на сайта www.store.bg, на страницата: Печеливши от кампанията „От Palette с любов“.
  • Пълните условия на кампанията можеш да прочетеш тук.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ