ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете екскурзия до Истанбул

Спечелете екскурзия до Истанбул

Играта продължава до 15 март 2020 г.

Втората дестинация от полета на модата се разиграва от 16 февруари, когато ни чака екскурзия до Истанбул. Това е градът на изобилието, който не спира да примамва безброй туристи с чара си, съчетаващ пъстротата и орнаментиката на Изтока с елегантността на Запада. Чудесна възможност за шопинг се отваря с екскурзията за двама, която ще бъде спечелена от някой от вас с тази игра. Последни талони за нея ще се приемат до 15 март.

Партньори на Grand Mall в играта, която сбъдва желания, са туристическа агенция ChartAir, обменни бюра Tavex и авиокомпания Bulgaria Air – националният превозвач, на чиито криле ще летят щастливците. Tavex ще осигури по 100 лв. в местна валута за всеки един щастливец, за да си купи сувенир и да се снима за спомен с него.

Достатъчна е покупка на стойност минимум 35 лв. и можете да получите от Информационния щанд талон за участие. Талонът е важен, важна е и касовата бележка – пазете я, защото на нея ще ви сложат специален печат, с който ще получите наградата. Играта е открита за участие на всеки моден почитател и почитателка, навършили 18 години, които отговарят на условията, публикувани във Фейсбук страницата на търговския център.

Подробности за играта открийте във Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/. Харесайте страницата, за да научавате първи за новите кампании и промоции. Повече за предстоящите събития и актуалните предложения в Grand Mall търсете във Фейсбук страницата и в сайта на Grand Mall www.grandmall-varna.com .

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ