ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете Mystery Box с три селектирани вина

Спечелете Mystery Box с три селектирани вина

Играта продължава до 3 март 2020 г.

Особена връзка имаме ние, момичетата, с виното. Тя е от онези специалните, независимо дали ще се насладим на чаша розе в някой съботен следобед в компанията на най-добрата си приятелка, или ще се сгушим в прегръдките на любимия си мъж у дома, за да споделим любимото си червено вино, което толкова обичаме през зимата. Неслучайно толкова обичаме да го свързваме с любовта.

Много често обаче, заставайки пред онези витрини с различни вина, ни е толкова трудно да изберем това, което би ни харесало или бихме искали да подарим на някого. Да, понякога е добре да експериментираме в избора си, защото има толкова хубави вина, които се правят не само в България, но и по света. Затова за нас винаги е удоволствие да се озовем в компанията на сомелиера Благой Кузмански от Seewines, защото, ако има човек, който разбира от вино, това е той.

Всеки месец той избира три вина, за да ги постави в специалната кутия Mystery Box. Често в избора му попадат малки, занаятчийски производители, чиито бутилки са във винените листи на най-добрите ресторанти в света. Количествата, които произвеждат, са лимитирани и те не се продават другаде – нито в Seewines Gallery, нито в онлайн магазина www.seewines.com. Тези специални бутилки са запазени само за клубните членове на Seewines и ако се абонирате за „Mystery Box – Изборът на Сомелиера“, ще имате възможност да ги откривате в месечната си кутия! Сега обаче всяка една от вас може да спечели тази специална кутия с три вина в нея. Достатъчно е само да се регистрирате в нашата игра!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ