ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 блузи с авторски принт от DIKA

Спечелете 10 блузи с авторски принт от DIKA

Играта продължава до 1 март 2020 г.

Помогнете ни да изберем най-добрия принт и спечелете страхотна блуза или 10% отстъпка!

Инициативата ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ се роди от идеята ни да бъдем максимално близо до това, което искате и харесвате. Посочете дизайна, който харесвате най-много и можете да спечелите своя любим принт за пролетта.

В играта са включени блузи, създадени с грижа за околната среда. Всяка една от тях е с авторски принт, а когато гласувате за своя фаворит, Вие ставате част от историята на тази колекция.

10 от вас ще получат като подарък блузата с принта, който са избрали. Останалите участници в играта печелят код за 10% отстъпка при покупка на блуза с принт от моделите, включени в играта. С ДИКА винаги печелите!

На лотариен принцип ще бъдат изтеглени 10 участника, изпълнили всички условия на играта. Те ще бъдат обявени в тази страница на 02.03.2020 г. и ще им бъде изпратен уведомителен имейл. Ако избран участник не се свърже с нас в рамките на 5 работни дни от обявяването му, DiKa ще изтегли резервен победител.

Всички останали участници, коректно попълнили регистрационната форма, след приключване на играта ще получат код за 10% отстъпка за покупка на блуза от посочените в настоящата инициатива.

Участието в играта не е обвързано с покупка. Играта е отворена за участници на територията на Р България. Успех!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ