ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете стек от новият вкус на Аспазия

Спечелете стек от новият вкус на Аспазия

Играта  продължава до 13 март 2020 г.

Правила на Играта „Пробвай новия вкус Алое и Грозде“

 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
  1. Организатор на Играта е Аспазия-92 ООД.
 2. Решението на организатора за провеждане на Играта съгласно настоящите правила е окончателно и задължително за организатора и неговите представители.
 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА
  3. Играта ще се проведе в периода от 27.02.2020 до 13.03.2020г.

III. ОБХВАТ НА ИГРАТА
4. Играта се организира на български език и се провежда в два формата

–  фен страницата на ASPASIA в социалната мрежа Facebook (Фейсбук) https://www.facebook.com/aspasia92.ltd/

– фен страницата на ASPASIA в социалната мрежа Instagram (Инстаграм) https://www.instagram.com/aspasia.soft.drinks/

 1. ПРАВО НА УЧАСТИЕ В ИГРИТЕ
  5. Право на участие в Играта има всяко пълнолетно дееспособно физическо лице, което има регистрация и профил в платформата FACEBOOK за играта, която се провежда във Facebook или INSTAGRAM за играта, която се провежда в Instagram. Участието в Игрите не е обвързано с покупка.
 2. Участието се извършва посредством следния механизъм:
  В социалната платформа Facebook всеки има право да участва, който коментира на рекламния пост на играта „Коя е последната пита напитка на ASPASIA“. В социалната платформа Instagram всеки има право да участва, който последва фен профила на ASPASIA (https://www.instagram.com/aspasia.soft.drinks/).

Наградата се тегли в томбола на случаен принцип, посредством специализиран онлайн инструмент.

 1. Печелившите ще бъдат обявени на страницата на ASPASIA във Facebook (www.fb.com/aspasia92ltd/) и профила на ASPASIA в Instagram (https://www.instagram.com/aspasia.soft.drinks/) на 13.03.2020 г.
 2. НАГРАДИ НА ИГРАТА
  8. Наградите, които ще раздаде Аспазия-92 ООД са:

– Негазирана напитка „Алое и Грозде“ 500мл, 1 стек

 1. На 13.03.2020 г., на случаен принцип ще бъдат изтеглени и обявени на страницата на организатора във Facebook и Instagram, имената на 5те победители за всяка социална мрежа (както следва: 5 победителя за Facebook и 5 победителя за Instagram), които ще получат наградите. Всеки победител има право само на 1 награда! Победител в едната социална мрежа не може да бъде и победител в другата социална мрежа. В срок от 3 работни дни печелившият трябва да изпрати съобщение, в което да посочи имена, телефон за връзка и адрес за доставка на наградата.
 2. В случай, че администраторът не успее да се свърже с печелившият и същият не потърси наградата си в срок до 3 работни дни от обявяването му, ще бъде изтеглен друг участник от играта.
 3. Получаването на наградата от печеливш участник се извършва чрез изпращането й на посочения от него адрес на територията на Република България.
 4. ПУБЛИЧНОСТ НА ИГРАТА
  13. Настоящите условия ще бъдат публично оповестени и достъпни за целия период на продължителност на Играта на уебсайта на ASPASIA (www.aspasia.bg).

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ