ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете вкусни награди от LEKI

Спечелете вкусни награди от LEKI

Играта продължава до 13 март 2020 г.

Всеки делничен ден между 14 и 15 часа в ефира на Радио Fresh! те oчакват DIA и кренвирши LEKI, с вкусно забавление в офиса!
Влез във фейсбук страницата на Радио Fresh! и виж въпроса на деня! Отговори с коментар и ако твоят офис има късмет, ти и твоите колеги може да спечелите вкусни награди от кренвирши LEKI! 
„Забавление в офиса“ с LEKI и любимата ви музика… по Радио Fresh!
LEKI е една от първите марки кренвирши и наденици на пазара и вече 15 години предлага доказано качество и изгодна цена. Можеш да ги намериш във всеки магазин.
Освен традиционните за пазара вкусове, включва и иновативни продукти като: кренвирши – пражки и франкфуртер, както и наденици – лионска и други.
Кренвирши LEKI: внимателно подбрано свинско месо, приятно опушен с естествен дим от широколистна дървесина. Перфектно съчетан букет от подправки за един неповторим вкус и аромат! С постоянно качество, винаги свежи и вкусни.
Идеални за споделяне с близки и приятели. Хапнете на закуска, обяд, вечеря; вкъщи и навън, със семейство и приятели, или пък сам вкъщи! Перфектни за хот–дог, готови за бързо похапване веднага, но подходящи и за приготвяне на топли ястия и аламинути.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ