ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете хиляди ваучери за 20 лв., 10 лв. и 5 лв от Fashion Days и Coca-Cola

Спечелете хиляди ваучери за 20 лв., 10 лв. и 5 лв от Fashion Days и Coca-Cola

Играта продължава до 27 април 2020 г.

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

Официалните правила са тук: https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/oficialni-pravila-na-nacionalna-potrebitelska-promocia-specheli-nagradi-v-tvoia-stila-s-coca-cola

OФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА НАЦИОНАЛНА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ „Спечели награди в твоя стил“ с 250мл стъклена бутилка, 500мл ПЕТ и 330мл кен Coca-Cola / Coca-Cola Без Захар 2020

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

1.1 Промоцията „Спечели награди в твоя стил“ с 250мл стъклена бутилка, 500мл ПЕТ и 330мл кен Coca-Cola / Coca-Cola Без Захар 2020, наричана по-нататък “Промоцията”, се организира и провежда от „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, София, ул. „Рачо П. Казанджията“ №8, наричано по-нататък Организатор.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.
2.2. Официалните правила се публикуват на сайта www.mysparx.bg и на сайта www.coca-cola.bg за целия период на Промоцията. Повече информация може да бъде получена на телефон 0800 12345 (безплатна линия).
2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта www.mysparx.bg и на сайта www.coca-cola.bg
2.4. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията.
2.5. Базата данни и онлайн сайтът на Промоцията ще са поддържани и управлявани от рекламна агенция „Амекси“ ООД (наричана по-нататък „Агенцията“).

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ

3.1. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, навършили 13 години, за да използват услугите на MySPARX, и/или ползващи услугите на мобилното приложение Viber (според условията за ползване, налични тук: https://www.viber.com/terms/viber-terms-use/), като за участие в Промоцията трябва да са навършили 16 години и живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи). Регистрации за участие на Участници под тази възраст и закупени от тях билети за участие в томболите, съгласно Условията за ползване на MySPARX (https://mysparx.bg/page/terms-of-use) и настоящите правила, ще се считат за невалидни.

 

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

5.1. Промоцията стартира на 09.03.2020 г. и продължава до 27.04.2020 г.

ЧАСТ 6. УЧАСТВАЩИ ОПАКОВКИ

6.1. „Участващи опаковки“ са стъклени бутилки от 250мл Coca-Cola и Coca-Cola Без Захар, ПЕТ бутилки от 500мл Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар и кенове от 330мл Coca-Cola и Coca-Cola Без Захар със златни MySPARX капачки и промоционални етикети/дизайни.

 

ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Награди в MySPARX (www.mysparx.bg) и Viber чат-бота на Кока-Кола на обща стойност 714 310 лева:

Ø  131 462 ваучера на стойност 5 лв.

Ø  2 700 ваучера на стойност 10 лв.

Ø  1 500 ваучера на стойност 20 лв.

С ваучерите може да се пазарува онлайн на https://www.fashiondays.bg/

7.2. Ваучерът е еднократен, което означава, че участникът спечелил ваучер трябва да използва ваучера наведнъж. При ползване на ваучерите не се връща ресто от стойността на ваучера. Към ваучера може да се доплати сума с цел закупуване на продукт от онлайн сайта https://www.fashiondays.bg/ на по-висока стойност от тази на ваучера.

7.3. С участие в Промоцията може да бъдат спечелени ваучери на обща стойност 100 лева с ДДС от един участник в Промоцията.

 

ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

8.1. Закупете бутилка или кен от участващите опаковки, под капачките/езичетата/етикетите и ще намерите уникален код, който може да бъде регистриран в MySPARX (www.mysparx.bg), както и във Viber чат-бота на Кока-Кола.

8.2. Детайли за използване на кодовете под капачките/езичетата/етикетите и участие в теглене на томболата:

8.2.1. Регистрация в платформата MySPARX: за да участва в тегленето на томболата, Участникът в Промоцията трябва да има регистрация в платформата MySPARX според Условията за ползване, налични тук: https://mysparx.bg/page/terms-of-use. Регистрацията трябва да бъда направена чрез уебсайта www.mysparx.bg или мобилното приложение MySPARX (налично в Play Store и App Store). Регистрация на уникален код може да бъде направена след регистрацията на профил.

Регистрация е безплатна и изисква следното:

  • Номер на мобилен телефон (08x 1234567). Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.
  • Адрес. Адресът, който участникът посочва в профила си в MySPARX (www.mysparx.bg), трябва да бъде пълен, достоверен и да съвпада с адреса, на който участникът желае да получи спечелена от нея/него награда.
  • Имена и дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи своите имена и дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на MySPARX.
  • При регистрация от Участниците ще бъде поискано да се съгласят с Условията за ползване на платформата MySPARX на https://mysparx.bg/page/terms-of-use и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни (https://mysparx.bg/page/privacy-policy), като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата MySPARX: https://mysparx.bg/page/terms-of-use и изложеното в Уведомлението за защита на личните данни (https://mysparx.bg/page/privacy-policy).

8.2.2. Регистрация в приложението Viber, съгласно правилата за използване на приложението и при условията на същото, което съответно ще бъде администратор на лични данни за данните, които се събират за нуждите на регистрацията на потребител. След като е направена регистрация, участникът трябва да потърси групата на Coca-Cola Bulgaria посредством търсачката на приложението (или чрез директен линк (https://chats.viber.com/tastethefeeling), където ще открие правилата на Промоцията и ще получи възможност да се включи в чат бота на Coca-Cola.

8.2.3. Участникът трябва да регистрира минимум 1 код от участващите опаковки в платформите MySPARX или Viber и автоматично разбира дали печели една от следните награди.

Ø  ваучер на стойност 5 лв.

Ø  ваучер на стойност 10 лв.

Ø  ваучер на стойност 20 лв.

С ваучерите може да се пазарува онлайн на https://www.fashiondays.bg/ Ваучерите имат период на валидност: 09.03.2020 г. – 31.05.2020 г.

8.2.4. В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове, но Участникът в Промоцията може да участва за ваучери до спечелване на ваучери на максимална стойност от общо 100лв. в двете платформи MySPARX и Viber. Всеки спечелен ваучер на стойност 5, 10 или 20 лв. може и да бъде взет веднага от печелившия участник. За целия период на Промоцията един участник може да спечели от двете платформи MySPARX и Viber, ваучери на обща стойност, не по-висока от 100 лв.

8.2.5. При спечелване на награда от Промоцията в платформата MySPARX, Участникът ще бъде помолен да потвърди въведените от нея/него данни в профила ѝ/му – адрес, телефонен номер и имена, тъй като тези данни ще бъдат използвани за предоставяне на награда от Промоцията, в случай че въпросният Участник спечели такава. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш Участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени имена, адрес за доставка и телефонен номер.

8.2.6. При спечелване на награда от Промоцията в платформата Viber, Участникът ще бъде помолен да въведе телефонен номер, тъй като той ще бъде използван за предоставяне на награда от Промоцията, в случай че въпросният Участник спечели такава. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш Участник не получи наградата си вследствие на грешен, непълен или неточно посочен телефонен номер.

Кредитите в MySPARX, придобити след регистрация на кодове от капачки на 500 ml Coca-Cola, Coca-Cola без захар, езичета на кенове 330мл Coca-Cola / Coca-Cola Без Захар или от етикетите на 250мл Coca-Cola / Coca-Cola Без Захар, които не се обозначени с промоционален етикет/дизайн и не участват в настоящата Промоция, може да бъдат използвани за закупуване на билети за томболи за други текущи награди в MySPARX, различни от Наградите съгласно настоящите Правила (както тези други награди, са представени в MySPARX секция „Награди“ без изрично описание „Специални награди“).

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ