ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете комплект със свеж сок за тялото и още награди от SNB Professional

Спечелете комплект със свеж сок за тялото и още награди от SNB Professional

Играта продължава до 29 март 2020 г.

Времето често ни се изплъзва и не успяваме да свършим всичко, което сме планирали. Предвид обстановката в страната и света, и ние от SNB Professional ще Ви посъветваме да си останете вкъщи, защото положителните страни на това Ваше действие са много, а и можете да оползотворите времето у дома по много полезни и все пак интересни начини.

Ако Ви е останало повечко свободно време, нашата идея е да се отдадете на дълъг, отпускащ съзнанието и носещ наслада на сетивата Ден на ритуалите за красота у дома!
Забелязахте ли, че употребата на дезинфектанти и честото миене на ръцете изсушава кожата на ръцете? Не се притеснявайте, на всички се случва в момента. Ако в дните, прекарани вкъщи, сте се заели и с домакински задължения, които все сте отлагали, кожата на ръцете Ви сигурно изглежда така:

Добрата новина е, че хигиената и домакинската работа могат да вървят ръка за ръка с кадифено мека кожа. Нашият съвет е ежедневно да нанасяте крем за ръце, а вечер можете дори да използвате маска или терапия, за да витализирате и възстановите кожата през нощта. Още по-хубаво е, ако кремът е с любим сладък аромат – така ще съчетаете полезното с приятното.

Докато сте под душа, след като си направите маска на косата, можете да започнете с ексфолиране на тялото, като подберете скраб за ръце и тяло и отстраните мъртвите клетки с нежен масаж. Тези стъпки ще Ви донесат още повече свежест, ако използвате продукти със свеж сок в състава и с флорално-плодови аромати. След тонизиращия душ задължително нанесете боди лосион, крем за крака и крем за ръце, за да получите оптимална доза хидратация на цялото тяло.

Знаем, че дамите имат нужда от поддръжка на покритието на ноктите си, особено ако са с гел лак или ноктопластика. Тъй като сега не можете да се видите с екипа на любимото си студио за красота, можем да Ви посъветваме да поддържате ноктите си с пила, заздравител и подходящо масло или крем за кожички. И не забравяйте да завършите с пролетен цвят лак за нокти и да добавите някоя декорация за разкош. Този ритуал ще Ви спаси до следващото посещение на салона и можете да го комбинирате с виртуално кафе с маникюристката си, ако се чувствате несигурни в някоя от стъпките от видеото по-долу. А и ще си побъбрите за новите тенденции и какво искате да си направите при следващото посещение при нея.


Тези ритуали могат да включват участието на цялото семейство. Въвлечете и децата в експериментирането с цветове! Можете да се опитате да пресъздадете красотата на пролетните цветя върху ноктите с водни лепенки, а по-малките да направят същото върху белия лист с цветните моливи.
Ние от SNB Professional сме се погрижили и за мъжката половина в семейството, като сме осигурили качествена грижа и за мъжката кожа, предлагайки крем за мъже, подходящ за цялото тяло. Все пак господата могат да опитат и козметиката на дамите и сме сигурни, че няма да останат безразлични към моменталния ефект върху кожата на тялото, а и върху състоянието на духа.

Напомняме Ви, че поддържането на здравето и красотата със сигурност ще поддържа и настроението Ви! Посветете времето, прекарано у дома, на любимите хора и се забавлявайте по всички възможни начини.


Включете се в играта на SNB!

Разгледайте нашите предложения за цветно настроение с лак за нокти SNB Professional на сайта www.starnails.bg и ни напишете като коментар в темата кой от цветовете Ви носи пролетно настроение и на кое цвете Ви прилича.

Ще зарадваме трима от коментиралите в темата с цвета лак за нокти, който са посочили в коментара си! А един от коментиралите ще спечели полезен и неповторим комплект със свеж сок за тялото!

Победителите ще обявим в темата на 30 март.

Моля, запознайте се с Общите условия на активацията тук.

ЗА УЧАСТИЕ ВИ ГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ