ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесният нов новия флагман от Huawei P40 Series

Спечелете чудесният нов новия флагман от Huawei P40 Series

Официални правила на Facebook игра „Гледай Huawei P40 Series на живо онлайн“

1. Период: От 26.03.2020 г. до 29.03.2020 (20.00) г. включително.
2. Организатор: Хуауей Технолоджис България ЕООД, ЕИК 131430481, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Цариградско шосе № 115Г, Мегапарк, ет. 13 („Huawei“), наричано по-нататък Организатор.
3. Правила за участие: Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на Хуауей Технолоджис България ЕООД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.
4. Механизъм на играта:
Играта ще се проведе с публикация (пост) на фен страницата на Huawei Mobile BG във Facebook https://www.facebook.com/HuaweimobileBG .
За да участват в играта, потребителите първо трябва да са изгледали Глобалната онлайн премиера на Huawei P40 Series, която ще се състои на 26 март от 15:00 ч. на следните линкове:
Официален уебсайт:
Потребителите се регистрират за участие в томбола, като споделят коментар отговор на въпроса „Кои са трите неща, заради които бихте избрали новия флагман от Huawei P40 Series?“ под поста на играта, след 16 ч. на 26 март до 24:00 ч. на 29 март.
С регистрацията си, участниците приемат настоящите правила. За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условието на играта. Всеки участник може да се регистрира за участие само веднъж и да спечели само една награда.
5. Награди: 1 брой от новия флагман от Huawei P40 Series, който ще се предлага на българския пазар.
6. Определяне на печелившите. Получаване на наградите.
Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са споделили в коментар на Facebookпоста на играта. Томболата ще бъде теглена на 3 април 2020 г., а печеливщият ще бъде обявен на същата дата на страницата на Huawei Mobile BG във Facebook. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви, в случай че някой от печелившият не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

1 comment

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ