ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три комплекта за художници от Faber Castell

Спечелете три комплекта за художници от Faber Castell

 GIVEAWAY 

Свободното време вкъщи отключва креативността ни и знаем, че начините човек да изрази себе си са безкрайни. Ето защо искаме да зарадваме трима от вас с творчески комплекти за всяка възраст, стил и вкус:

 за малките откриватели – комплект бои за рисуване с пръсти и книжка със 100 примерни дизайна (https://bit.ly/2UtJGtJ)
 за дръзките експериментатори – 12 цвята акварелни маркери Marabu Aqua Pen Graphix (http://bit.ly/2PgyKjT)
 за майсторите на детайла – комплект Faber-Castell Feel Good с 8 цвята акварелни моливи и книжка за оцветяване (https://bit.ly/2WwKUa9)

За да участвате в играта за един от трите комплекта, харесайте снимката, разгледайте наградите на посочените линкове и споделете в коментар коя от тях бихте искали да спечелите.

Играта е отворена за участие до 27 март 2020 г. включително. Тримата победители ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени в публикация на следващия ден.

Пожелаваме успех на всички! 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • Мария Будинова

    12 цвята акварелни маркери Marabu Aqua Pen Graphix

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събиаме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ