ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучери за пазаруване и още чудесни награди от Momax

Спечелете ваучери за пазаруване и още чудесни награди от Momax

Играта продължава до 20 април 2020 г.

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА „ВЕЛИКДЕНСКИ ТВОРЕНИЯ“

Организатор на томболата е Мьомакс България ООД, ЕИК:200197304 („Организатор“), със седалище и адрес на управление: бул. “Сливница” No:441,София.
Участието в томболата не е обвързано с покупка или услуга на Организатора.

Предмет на конкурса.
1.Организаторът предоставя възможност да се публикуват изображения на великденски творения, като чрез гласуване ще се определият 5-те най-атрактивни. Петимата участници, събрали най-много гласове ще спечелят по една от наградите, описани в т.8 наастоящите Правила за участие (“Правила”).

Участници в конкурса.
2. Участици в конкурса могат да бъдат всички пълнолетни физически лица.
3. Участници в конкурса не могат да бъдат служители на Мьомакс България ООД, членовете на техните семейства,както и свързани с Организатора юридически лица по смисъла на Търговския закон.

Механизъм за участие.
5. Всеки желаещ да се включи в конкурса е необходимо да се съгласи с условията изложени в тези Правила.
6. За да се включи в конкурса, участникът е необходимо да влезе в специално създадената за целта страница, да качи снимка на своите великденски творения и да попълни формата за участие. След това участникът разглежда останалите участия и глсува за едно от тях. Всеки учатник има право да гласува само веднъж, като може да даде своя глас за своята снимка.

Период на провеждане.
7. Конкурсът се провежда в периода от 06.04.2020 г. до 20.04.12.2020 г. в 23:59 часа. Печеливште ще бъдат обявени на 21.04.2020г.

Награди. Условия.
8. Участниците имат възможност да спечелят 1 бр. рамка за снимки, 1 бр. декорация със зайци, 1 бр. плато за сервирне и 2 бр. ваучери за пазаруване в Mömax на стойност 20 лв.
9. Печелившите участници няма право да заменят наградата с друга подобна или да получат паричната им равностойност.
10. Печелившите ще бъдат определени по броя на гласовете, които са събрали. Победителят ще има възможност сам да избере наградата си, а останалите 4 награди ще бъдат разпределени на случен принцип между втория, третия, четвъртия и петия по събрани гласове.
11. Наградата се изпраща по куриер на посочен от печелившия адрес до 14 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора. Ако Участник не бъде открит на посочените от него координати (e-маил адрес и телефон) в рамките на 24 часа от тегленето или не отговаря на някое от условията в играта, той губи правото си да получи наградата.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ