ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 800 лв. за спортни стоки по избор от answear.bg

Спечелете 800 лв. за спортни стоки по избор от answear.bg

Играта продължава до 30 април 2020 г.

Catch the Moment е международно фотопредизвикателство, което на всеки два месеца ще се променя, в съответствие с темата, поставена от всяка от посланичките. Първа стартира енергичната млада майка Теа Минкова, която ни приканва да останем активни, поддържайки добрата си форма вкъщи, дори по време на изолация.

„С Answear те призоваваме да останеш активен вкъщи! Покажи ни твоите начини да запазиш добра физическа, а и психическа форма като практикуваш йога или фитнес онлайн, тренираш с книги, бутилки с вода или с каквото се сетиш!“, призовава Теа, която ежедневно споделя вълнуващи моменти със своите Instagram последователи.

Всички, които искат да последват нейния пример, да споделят доброто си настроение и да спечелят награди, могат да се включат в предизвикателството, като качат своя снимка в Instagram с хаштаг #StayHomeButStayActive, #CatchTheMomentBG и таг @answear_bg.

В края на месец април, заедно с международно жури, Теа ще избере най-красивия и креативен кадър, чиито автор ще получи голямата наградата в първата част на конкурса — урок по пилотиране на Cessna 172 за него и двамата негови приятели от Gift Come True, както и 800 лв. за спортни стоки по избор от www.answear.bg.

Фотоконкурсът Catch The Moment ще продължи до края на годината с награди, осигурени от Samsung България, а за да сте в крак със следващите предизвикателства, последвайте @answear_bg и петте прекрасни дами в Instagram.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ