ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете макет на BMW i8 и кутия с дъвки ИДЕАЛ всеки ден

Спечелете макет на BMW i8 и кутия с дъвки ИДЕАЛ всеки ден

Радио Сити и бонбонена фабрика Алпи те предизвикват !

Влез във Фейсбук страницата на Сити, отговори правилно на дневния въпрос и можеш да спечелиш всеки ден кутия от любимите дъвки Идеал, а на първи юни и голямата наградата – макет на BMW i8 в мащаб 1:18 с дистанционно управление.

Най-популярният и атрактивен функционален продукт на фабриката е ароматизиращият бонбон „ДЕО”. Продуктът е единствен по рода си на световния пазар.  ДЕО съдържа в състава си гераниол, който е основна съставна част от розово и лавандулово масла. Ароматизиращият ефект на бонбоните се дължи именно на тази съставка, като след консумацията й, в зависимост от метаболизма на човешкия организъм, тя се преобразува в ароматни вещества и се излъчва през порите на кожата, при запотяване. По този начин неутрализира неприятната миризма и оставя чувство за свежест, което продължава с часове.

Бонбонена фабрика Алпи възражда и любимата на много поколения Дъвка Идеал. Добре познатата българска дъвка за големи балончета с колекция от картинки на 100-те национални туристически обекта.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ