ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете козметични награди Rubella от серията Bio Vital

Спечелете козметични награди Rubella от серията Bio Vital

Играта продължава до 1 юни 2020 г.

За да участвате в томболата за награди, трябва да отговорите на условието в игровия пост, публикуван на Facebook страницата на Rubella Beauty: https://www.facebook.com/RubellaBeauty/ Играта започва веднага след публикуването ѝ.
В тази промоция право на участие има всяко дееспособно физическо лице, което пребивава на територията на Република България. В случай, че печелившият е на възраст до 14 години, наградата може да бъде получена само от законния настойник на същия. В настоящата промоция НЕ могат да участват лица, работещи в „Рубелла Бюти” АД, както и служители на подизпълнителите на „Рубелла Бюти” АД, съдействащи за организирането и провеждането на настоящата игра, включително техните преки родственици (деца, родители, братя, сестри, съпрузи).
Победители § Награди
За текущата игра ще бъдат изтеглени 3-ма победители. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез специализиран за целта софтуер. Имената им ще бъдат обявени във Фейсбук страницата на Rubella Beauty: https://www.facebook.com/RubellaBeauty/. Наградите са козметични продукти на Rubella от серията Bio Vital.
Продължителност на играта
Периодът на играта е от 26.05.2020 до 01.06.2020 година, включително. Играта ще бъде публикувана на следната дата:
– 26.05.2020 г.
Имената на победителите ще бъдат обявени на следната дата:
– 02.06.2020 г.
Получаване на наградата
Имената на печелившите от томболата ще се обявяват в публикация на Facebook страницата ни https://www.facebook.com/RubellaBeauty/ .
Когато някой от победителите види името си, обявено в страницата ни, трябва да ни напише лично съобщение в нея като ни предостави три имена, e-mail адрес, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да изпратим наградата по куриер за наша сметка.
Всеки от победителите трябва да се свърже с нас в страницата ни не по-късно от три дни след обявяване на името му, в противен случай ще преотстъпим наградата на друг участник, който ще бъде изтеглен отново на случаен принцип измежду всички участници дали верен отговор на въпроса, неспечелили награда в тегленето на победители към съответния седмичен въпрос.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ