ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете лек автомобил Audi A3 2.0 FSI

Спечелете лек автомобил Audi A3 2.0 FSI

Играта продължава до 15 юни 2020 г.

Влез в надпреварата за страхотното Audi A3 2.0 FSI!

Трябва само да се регистрираш, напълно безплатно, в сайта на МПС Експерт.

Всички потребители със съществуващи регистрации автоматично участват в играта!

Бонус Играта на МПС Експерт достига до теб с медийното партньорство на DizzyRiders.bg

Питал си се защо изчезнахме така след финала на Тур#2 на МПС Експерт? Научи повече по темата в интервюто, което Ангел от екипа на МПС Експерт даде пред нашите приятели от DizzyRiders.bg. Във видеото ще научиш какво предстои да се случи в Платформата МПС Експерт, както и как точно можеш да се включиш НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО в надпреварата за нашето Audi A3 2.0 FSI.

Както разбираш от репортажа, можеш да спечелиш този автомобил само с регистрация в Платформата МПС Експерт, абсолютно безплатно. За тази игра по повод навършването на една година от старта на нашия проект няма такса участие. Няма да те питаме и какъв е пробега на автомобила. Изцяло на база късмет (с напълно произволно теглене) един от регистрираните в системата ни МПС Експерти ще спечели нашето Audi А3 2.0 FSI.

ЗАБЕЛЕЖКА: До всички, изпитващи опасения, че организираме незаконен хазарт – въпреки факта, че победителят в Бонус Играта ще бъде определен изцяло на база късмет, участието в тази игра е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Организираме я изцяло с промоционална цел, което автоматично я разграничава от хазартните игри.

По наше скромно мнение всеки себеуважаващ се авто и мото ентусиаст трябва редовно да следи YouTube канала на нашите приятели от DizzyRiders.bg. В тази връзка, за да спечелиш, задължително трябва да си абониран и за него. Следвай и страниците ни в социалните мрежи!

Желаем ти късмет!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събиаме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ