ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 дни в 5-звездния Роял Касъл на Елените за цялото семейство

Спечелете 5 дни в 5-звездния Роял Касъл на Елените за цялото семейство

Играта продължава до 17 юли 2020 г.

Ще има лято!

Ще има слънце!

Ще има и ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция!

Сега можеш да спечелиш морска ваканция за цялото семейство! Предлагаме ти 5 дни в 5 звездния хотел Роял Касъл на Елените с включени закуска и вечеря!

А всяка седмица някой ще печели най-желаната ENERGY плажна кърпа!

Регистрирай се още сега и вдигай телефона си всеки път, когато звъни, защото може да се обадим точно на теб и да те попитаме кое радио слушаш! Отговорът, който може да ти донесе 5-звездно морско приключение е само един – ENERGY!

Желаещите да участват в «ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция», трябва да се регистрират в сайта на Радио ENERGY www.radioenergy.bg. Те трябва да попълнят полетата: Име и фамилия, възраст, град, e-mail, телефон за връзка. След постъпването на ригистрационните данни, от всички регистрирани, всеки делничен ден, в рамките на играта се теглят по 20 участника.

Оторизиран представител на Радио ENERGY ще се обади в рамките на играта на изтеглените 20 регистрирани участници от всеки ден и ще ги попита: „Кое радио слушате?”. Ако регистрираният участник отговори: Радио ENERGY, попълнилият формата за регистрация участник попада в списък, от който в края на промоцията, чрез жребий ще бъде изтеглен един участник, който ще спечели 5 дневна ваканция за 4-ма хотел Роял Касъл на Елените. Наградата включва

– 5 нощувки със закуски и вечери в хотел Роял Касъл на Елените

В наградата НЕ се включват:

– Разходи за транспорт до хотела

Регистрацията в www.radioenergy.bg не гарантира обаждане от страна на радиото.

Наградата не може да се разменя за левовата й равностойност. Дестинацията не може да бъде по избор. Регистрацията за участие е напълно безплатна.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ