ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 15 комплекта със студени чайове „Утро“ и брандирана чаша

Спечелете 15 комплекта със студени чайове „Утро“ и брандирана чаша

Период на провеждане на играта Играта стартира на 04.06.2020 г. в 15:00 ч. и приключва на 23.06.2020 г. в 23:00 ч.

🌞Лятото чука на вратите ни, а с него и един от най-важните летни празници – Еньовден!🎋
По случай празника на лечебните билки, ще раздадем на случаен принцип петнадесет (15) комплекта, съдържащи четири различни вкуса студени чайове от БЪЛГАРСКИ БИЛКИ „Утро“ и брандирана стъклена чаша.

🎁ИГРА🎁 Свежо лято със студен чай „Утро“.
За да участвате е нужно да:
✅Харесате и споделите промоционалната снимка;
✅Чрез коментар под снимката да отговорите на въпроса: С коя любима билка е най-новият вкус на студен чай „Утро“, с който ще се освежим това лято?

А на Еньовден, след като наберем росните български билки рано сутринта, ще изтеглим и победителите.

В тази промоция право на участие има всяко дееспособно физическо лице, което пребивава на територията на Република България. В случай че печелившият е на възраст до 18 години, ненавършени до 04.06.2020 г. включително, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. В настоящата промоция НЕ могат да участват лица, работещи в „ЗИВ“ ЕООД, включително техните преки родственици (деца, родители, братя, сестри, съпрузи).

Включвайки се в Играта, участниците се съгласяват с Официалните правила. Организаторът на Играта си запазва правото едностранно да допълва или променя Официалните правила, като промените влизат в сила незабавно, считано от оповестяването им на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД. (https://www.facebook.com/Ympocoldherbaldrink/)

Механизъм на играта – Харесайте промоционалната снимка и я споделете публично. Чрез коментар под поста отговорете на въпроса: С коя любима билка ще е най-новият вкус на студен чай „Утро“, с която ще се освежим това лято?

 

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ