ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 25 телевизора SAMSUNG

Спечелете 25 телевизора SAMSUNG

ПРАВИЛА НА ИГРАТА  „ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ С NESCAFÉ®”

1. ОРГАНИЗАТОР

„Нестле България“ АД, ЕИК: 831650349, седалище и адрес на управление: гр. София, п.к.1360, бул.„Европа“ № 128, , със съдействието на Агенция „Парида“ ЕООД , ЕИК: BG175314521, с адрес: София, бул. „Цветан Лазаров“ № 11а

2. ПЕРИОД И МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

(1) Играта стартира на 06 Май 2024 г. в 8:00 часа и приключва на 02 Юни 2024 г. в 24:00 часа. 

(2) По всяко време Играта може да бъде прекъсната, спряна или удължена от Организатора, като обяви това по подходящ начин на www.nestle.bg/nescafetv

(3) Играта се провежда само в магазините на КАУФЛАНД (KAUFLAND) на територията на Република България.

3. ПРОДУКТИ, УЧАСТВАЩИ В ИГРАТА

В Играта участват продуктите: NESCAFÉ® Classic 2gNESCAFÉ® Classic 50gNESCAFÉ® Classic 100gNESCAFÉ® Classic 150gNESCAFÉ® Classic 250gNESCAFÉ® Classic 300gNESCAFÉ® Crema 95gNESCAFÉ® Crema 200gNESCAFÉ® Black roast 95gNESCAFÉ® Black roast 200gNESCAFÉ® Decaf 95gNESCAFÉ® Gold 2gNESCAFÉ® Gold 95gNESCAFÉ® Gold 150gNESCAFÉ® Gold 190gNESCAFÉ® Gold Crema 95gNESCAFÉ® Gold Crema 190gNESCAFÉ® Gold Decaf 100gNESCAFÉ® Gold Espresso 100g.

4. УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА

В Играта могат да участват всички дееспособни физически лица, навършили 18 години, с изключение на служителите в „Нестле България“ АД , както и служители на агенция „Парида“ ЕООД.

5. НАГРАДИ

(1) За срока на Играта, посочен в Раздел 2, точка 1 по-горе, могат да бъдат спечелени общо:

1 от 25 телевизора SAMSUNG 50CU7172, 50″ (125 см), SmartUHD 4K, Клас GLED [UE50CU7172UXXH]

(2) Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност

(3) Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.

6. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

(1) За да участва в Играта потребителят трябва да:

(а) закупи по свой избор продукти NESCAFÉ® ClassicNESCAFÉ® CremaNESCAFÉ® Black roastNESCAFÉ® DecafNESCAFÉ® Gold, подробно описани в т. 3 по-горе, за минимум 11,00 (единадесет) лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта.

 (б)  регистрирайте номера на фискален (и) бон(ове) от закупените продукти, участващи в Играта на Интернет адрес: www.nestle.bg/nescafetv („Сайта на Играта“). Ако не присъстват участващи продукти, закупени на  минимална стойност, покупката не е извършена в периода на Играта или от магазините на КАУФЛАНД (KAUFLAND) на територията на Република България, участникът ще бъде дисквалифициран. Фискалния/те бон/ове могат да се регистрират 24 (двадесет и четири) часа в денонощието, в периода на Играта.

 (в) запази фискалния бон до 60 (шестдесет) дни след края на Играта.

(2) Един потребител може да участва с един фискален бон, само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове.

 

7. ПРОЦЕДУРА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ, ОБЯВЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

(1) На случаен принцип чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД ще бъдат изтеглени 25 (двадесет и пет) спечелили. Ще бъдат изтеглени и 5 (пет) резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от печелившите. 

(2) Със спечелилите ще бъде осъществена връзка чрез имейла, който са посочили при регистрация. Спечелилите следва да предоставят чрез имейл ясно четима снимка на фискалния/ите бон/ове , от която снимка ясно се вижда номера на фискалния/ите бон/ове. Снимката следва да бъде изпратена в срок до 7 (седем) дни. След проверка и валидиране на снимката на фискалния бон, представител на Организатора и/или на Агенцията ще се свърже със спечелилите с цел уточняване на телефон за връзка и адрес, на който да бъде доставена наградата.

(3) Печелившите номера на фискални бонове и телефонен номер без последните три цифри ще бъдат публикувани на  20.06.2024г. на www.nestle.bg/nescafetv.

(4) В случай, че спечелилият участник не отговори на имейла и не предостави адрес, на който наградата да бъде доставена, в срок до 30 (тридесет) дни от обявяване на изтеглените печеливши участници, ще се счита, че спечелилият участник се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

(5) В случай, че спечелил участник е предоставил грешен, непълен или неточен телефон, адрес и електронна поща и представител на Организатора не е могъл да се свърже с него, за да уточни условията по доставка на  наградата, както и ако спечелилият участник не се свърже с Организатора, за да потърси наградата си, в срок до 30 (тридесет) дни от обявяване на печелившите участници, ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

(6) За да получи наградата, спечелилият трябва да:

– представи за справка на куриера регистриран и изтеглен като печеливш  фискален бон,  който ще бъде върнат веднага. Може да бъде представен и дигитален касов бон, генериран в приложението на КАУФЛАНД (KAUFLAND). Ако същият не бъде представен, спечелилият участник губи правото да получи наградата;

– представи лична карта, за да удостовери самоличността си, която се връща веднага;

 попълни и предостави на куриера декларация за получаване на наградата.

(7) Наградите се доставят само на територията на Република България.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ