ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете комплекти с продукти Bonduelle и още изненади

Спечелете комплекти с продукти Bonduelle и още изненади

Внимание, любители на полезната храна!

Задава се един от най-светлите празници, а именно Великден. В този период мнозина се обръщат към постните ястия, търсейки не само вкус, но и гозби, които са в хармония с традициите и природата.

В този дух, ние от Bonduelle, с гордост представяме нашата селекция от най-предпочитани продукти, които пренасят цветовете от градината директно на вашата трапеза:

●   Млад грах
Знаете ли, че младият грах е толкова свеж и сочен, както когато грахът може да се консумира направо от градината в началото на лятото? И нещо повече – толкова е свеж, че не изисква никакви добавки. Има богата хранителна стойност и съдържа фибри и протеини, които ще Ви поддържат през цялото лято.

●   Царевица Premium
Нашата внимателно подбрана златна царевица идва от най-добрите унгарски полета. Със своето високо качество и естествена сладост е идеална като бърза хранителна закуска или дори съставка в здравословно и прясно ястие на обяд или вечеря.

●   Червен боб
Богат на растителни протеини и няколко важни фибри, бобът става незаменима част от всяка закуска, обяд и вечеря. Например можете да приготвите известната рецепта Fasoulia, която съдържа ориз, домати и подправки по избор. И не забравяйте – бобът е невероятен източник на енергия!

●   Зрял фасул
Зрелият боб, известен още като протеиновият шампион, съдържа фибри, желязо и витамини. Той е един от незаменимите пионери в българската традиционна кухня, благодарение на прочутата яхния от бял боб. Всичко, от което се нуждаете, е лук, моркови, чили и домати в допълнение към боба и voila – имате невероятно ястие за обяд и вечеря!

Разкрийте вашия талант в кулинарията и спечелете в нашата вълнуваща игра!
Споделете с нас любима рецепта, съдържаща поне един от продуктите в нашата селекция, представена по-горе.

Как да участвате:
‍ Споделете съставките, които използвате, както и стъпките за приготвяне, които следвате. Ще се радваме да публикувате и снимки на самото ястие.

Играта ще се проведе в два етапа – един само за потребителите, открили великденското яйце на Bonduelle във форума и един за всечки потребители.
Първи етап ще се проведе от 10:00 ч. на 15.04 до 13:00 ч. на 19.04.2024 г. и ще бъдат изтеглени двама печеливши. Animal Hatching Chick Вижте кой печели >>> ТУК.
Втори етап ще се проведе от 13:30 ч. на 19.04 до 23:59 ч. на 24.04.2024 г. и ще бъдат изтеглени трима печеливши.
Наградите са вкусни продукти Bonduelle – четири вида консерви (Зрял боб, Червен боб, Млад грах и Царевица Premium), дъска за рязане и престилка.

Нека вкусът и творчеството бъдат ключ към успеха!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ