ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете падъл борд Aztron Lunar All Around, 10 ваучера за пазаруване от Sport Vision на стойност 100 лв. и 10 портативни масажори

Спечелете падъл борд Aztron Lunar All Around, 10 ваучера за пазаруване от Sport Vision на стойност 100 лв. и 10 портативни масажори

ПРАВИЛА НА КАМПАНИЯТА „ОСИГУРИ СИ СИЛЕН СТАРТ НА СЕЗОНА“

 
КАК ДА УЧАСТВАМ?

Купи продукти от физическите магазини на Sport Vision на минимална стойност 50 лева, регистрирай касовата бележка на sportvision.promo и можеш да участваш за следните награди:
1Х падъл борд Aztron Lunar All Around
10Х ваучер за пазаруване от Sport Vision на стойност 100 лв.
10Х портативен масажор

При регистрация на касова бележка със закупени продукти от от физическите магазини на Sport Vision на мин. стойност 50 лв. може да спечелиш наградa „падъл борд Aztron Lunar All Around“, „ваучер за пазаруване от Sport Vision на стойност 100 лв.“ или „портативен масажор“.

ПЪЛНИ ПРАВИЛА
ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА
„Промоцията“, наричана по-нататък Промоцията, е организирана от СПОРТ ВИЖЪН ЕАД със седалище и адрес на управление: гр. София, р-н Младост, ул. „Околовръстен път“ 251, ет. 7, Идентификационен № 202391866, ДДС №/VAT № BG202391866 и от фирма „Къмплийт Ейджънси” ООД със седалище и адрес на управление: гр. София, р-н Лозенец, бул. „Черни връх 47”, ет. 4, ЕИК 205059928, наричани „Организатор“.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.
2.2. Официалните правила се публикуват преди началото на Промоцията на сайта sportvision.promo и могат да бъдат достъпвани там през целия период на Промоцията.
2.3. Организаторът на Промоцията си запазва правото да променя или допълва Официалните правила на Промоцията, като промените влизат в сила след публикуването им на sportvision.promo. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с настоящите Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Промоцията.

2.4. За целия период на Промоцията всички заинтересувани могат да задават въпроси по Промоцията на promo@komplete.agency.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА
3.1. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, като наградите се доставят само на територията на Република България.

3.2. Промоцията се провежда във всички физически търговски обекти на Sport Vision.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
4.1. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Промоцията.
4.2. В Промоцията нямат право да участват служителите на Спорт Вижън ЕАД, рекламна агенция „Къмплийт Ейджънси“ ООД и служителите на участващите магазини, както и членовете на семействата им.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

5.1. Промоцията стартира на 15 април 2024 г. и продължава до 23:59:59 часа на 30 април 2024 г.
5.2. В 23:59:59 часа на 30 април 2024 г. е крайният срок, в който участник в Промоцията може да регистрира касова бележка за участие в промоцията за наградите.
5.3. След регистриране на касовата бележка потребителите участват в кампанията. Печелившите ще бъдат избрани посредством специално разработен софтуер, който на случаен принцип ще изтегля определения брой печеливши измежду всички участници.
На 02 май 2024 г. ще бъдат изтеглени всички печеливши участници.
5.4. Като системни съобщения (pop-up) всеки един участник може да получи едно от изброените съобщения при регистрация на код:
Регистрацията ти е успешна. Вече участваш за страхотни награди! Пази касовата бележка до края на играта.
Касовата бележка е вече регистрирана.

ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:
– падъл борд  Aztron Lunar All Around (1 брой)
– ваучер за пазаруване от Sport Vision на стойност 100 лв. (10 броя)

– портативен масажор (10 броя)

ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА
8.1. За да участва за награда, участникът трябва да закупи в рамките на промоционалния период продукти от физическите магазини на Sport Vision мин. стойност 50 лв. на една касова бележка.
След това участникът трябва да посети уебсайтa sportvision.promo, да въведе ръчно кода на касовата бележка, email адрес, както и мобилен телефон за връзка.
8.2. Регистрация на касова бележка извън периодите на провеждане на Промоцията няма да бъде възможна. Промоцията за наградите предвижда свободна и валидна регистрация на касови бележки до 23:59:59 часа на 30.04.2024 г.
8.3. Тегленията на всички награди ще се реализират чрез специално разработен софтуер, който ще изтегля на случаен принцип измежду всички успешно регистрирали се в играта участници.
8.4. Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на всички касови бележки или снимки на касови бележки, които са регистрирали и с които са спечелили награда. Организаторът запазва правото си да изисква снимка на печелвши касови бележки с цел потвърждение на печелившите.
8.5. Един участник има право да спечели само 1 награда.
8.6. Участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, с което увеличава шансовете си за спечелване на награди.
8.7. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда, вещ или услуга.
8.8. Всички награди се предоставят само срещу представяне на снимка на касовите бележки, с които са спечелени.

ЧАСТ 9. ОБЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

9.1. Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени със email, на посочения от тях адрес. В отговор печелившите трябва да изпратят име, фамилия, адрес за доставка и снимка на касовата бележка в срок от 7 календарни дни. Ако спечелилият не изпрати необходимите данни в този срок, ще бъде подсетен с допълнителен напомнящ SMS на мобилния номер еднократно и ако не бъде открит, на негово място ще бъде изтеглен резервен участник и наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени спечелили.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ