ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 продукта Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control

Лято е и всеки ден е ново приключение. Планове, пътувания, посоки… Всяка частица в съзнанието крещи ВАКАНЦИЯ! MOРЕ! ПЪТЕШЕСТВИЯ! ЛЮБОВ! УОВОЛСТВИЯ! ЗАСЛУЖЕНА НАГРАДА! 

Вдъхновени от мислите в горния ред, така приятно типични за края на май и началото на юни, днес с помощта на Eucerin сме ви подготвили поредното вълнуващо, и осигуряващо куп прелестни награди предизвикателство!

Чакат ви 5 съвършени опаковки от едно козметично бижу, перфектното допълнение на всеки летен trip. Точно петима късметлии ще добавят в багажа си това лято прекрасния слънцезащитен продукт на Eucerin – Sun Gel-Creme Oil Control с оптималния фактор 30, просто идеалната формула за нашия град. Както и за всеки друг междувпрочем. 
Условието:

Освежете ежедневието ни, като ни споделите един свой градски уикенд план. В кой град, защо там и с какви спирки ще си причините едни два дни безметежно лятно удоволствие? Потопете ни в море от летни идеи и развлечения, красиви пейзажи и мечтани срещи! Най-добрите и изкушаващи 5 имагинерни, а вероятно после и реални „пътешествия“ ще спечелят! Подкрепени от Eucerin, защото красотата и здравето са неизменен аксесоар, за който не забравяме и за миг. Можем да забравим резервните джапанки, хавлията или очилата, но не и слънцезащитата!    

Ще очакваме отговорите на добре познатия адрес: igra@viewsofia.com, или като коментар под статията.
Играй! Сподели! Спечели!
Срокът –  5 юни включително. 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *